Руслан Степура

10.09.2014

«Народний депутат має бути серед народу»


Кандидат у народні депутати по 102-му виборчому округу голова Світловодської РДА Руслан Степура провів низку зустрічей з виборцями Онуфріївського району.


Фото: Руслан Степура спілкується з виборцями Онуфріївки на ринку біля свободівського намету
Причому на відміну від таких «зальотних» кандидатів як Олесь Довгий, що влаштовує в основному кулуарні зустрічі в спеціально орендованих приміщеннях і лише з виборцями, ретельно відібраними для цього його штабом, що викликає чимало нарікань з боку тих, кого на такі зустрічі охорона просто брутально не допускає, молодий керівник Світловодського району сміливо пішов у народ. Саме таким і має бути, на його думку, депутат, якщо він називається  народним. 
«Мені нічого боятися своїх земляків, – говорить Руслан Степура, –  адже я нікого не обікрав і не обдурив, тому спокійно йду в саму гущу людей і розмовляю з ними на будь-які теми, які їх сьогодні хвилюють». Як зазначає кандидат, найбільшою проблемою у такому безпосередньому спілкуванні є хіба що зневіра людей, які глибоко переконані в тому, що нічого не зміниться. Тож кандидату-свободівцю, який проводить свою виборчу кампанію за принципом «від хати до хати», доводиться переконувати й переконувати, постійно нагадуючи, що за зміни треба боротися, зокрема на виборах – своїми голосами, відданими не за обіцяльників, а за реальних прибічників змін. Адже для того, щоби мати можливість ці зміни впроваджувати, треба щоб у Верховній Раді була депутатська більшість, яка могла б   ухвалювати закони, необхідні для реалізації тієї ж свободівської «Програми захисту українців». Тому колишній сотник свободівської Кіровоградської сотні самооборони Майдану постійно й нагадує землякам, що Революція гідності триває.

Прес-служба Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода»

Немає коментарів:

Дописати коментар