Руслан Степура

10.19.2014

Руслан Степура: «Якщо ми режим Януковича завалили, то невже погроз його прихвоснів злякаємось?!»





На адресу людей з команди свободівця Руслана Степури, зареєстрованого кандидатом у народні депутати по 102-му виборчому округу як самовисуванець, знову пролунали погрози.
Як повідомив кандидат, пізнього вечора 16 жовтня одного з його помічників перестріли біля помешкання в Світловодську двоє невідомих молодиків і погрожуючи розправою, намагалися залякати психологічно. «Забирайтеся геть звідси, бо ми вас усіх тут повбиваємо!» – почув погрозу колишній майданівець. «Ну то йдіть сюди та будете вбивати!» – ледве встиг він кинути незнайомцям у відповідь, і ті миттю вскочили в автівку марки «Жигулі» сірого кольору. Від’їхавши за кількасот метрів, зловмисники ще деякий час його супроводжували далі, тримаючись на певній відстані.
Хто саме намагається залякати Руслана Степуру та членів його команди, здогадатися не важко, адже після кількох випадків таких погроз, влаштування різноманітних провокацій і вчинення нападів, приміром, побиття одного з активістів, намагання закидати кандидата яйцями під час його зустрічей з виборцями або проведення в Світловодську замовного мітингу на кшталт антимайдану, режисура й характерний стиль виконання багато чого говорять і про самих замовників. Тому Руслану Степурі як сотнику свободівської Кіровоградської сотні самооборони Майдану та діючому голові Світловодської райдержадміністрації просто залишається повідомити тим, кому здається, що шляхом підкупу, шантажу й залякування можна нав’язати в окрузі свої правила гри та переломити ситуацію на свою користь, – такої нагоди його команда – самооборонці, однопартійці-свободівці та прихильники – їм ніколи не подарують. «Якщо режим Януковича ми спромоглися в Києві повалити, – зазначає Руслан Степура, – то невже погроз його прихвоснів злякаємось і у себе вдома не зможемо ладу навести?!» 
Отже молодий керівник Світловодщини хоче запевнити виборців округу в тому, що у місцевої влади та власне самої громади й громадського активу вистачить сил і можливостей для того, щоби зберегти законність, правопорядок, забезпечити необхідні умови для вільного волевиявлення й захистити кожен голос, унеможлививши будь-які фальсифікації та спотворення результатів голосування.
Володимир Стецюк, прихильник ВО «Свобода»
Фото: Судове засідання під час Революції гідності. У ролі голови суду Руслан Степура (в центрі). Київ, Майдан, січень 2014 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар